Over mij

In november 2017 begon ons avontuur: Tara werd geboren! Vrijwel meteen ben ik haar gaan dragen en wat bleek dat een uitkomst! Ons meisje was erg graag dichtbij en vond het vanaf het begin heerlijk om in de draagzak te zitten of in de draagdoek geknoopt te worden. Inmiddels is ze al heel wijs en heel nieuwsgierig en verkent ze haar omgeving graag vanuit de doek. Nog steeds op mijn buik, maar steeds vaker ook op mijn rug geknoopt. 

In de loop der tijd heb ik al heel wat doeken geprobeerd. Mijn nieuwsgierigheid groeide en groeide en ik wilde me graag verdiepen in ergonomisch verantwoord dragen. De cursus Draagconsulent I van het Instituut voor Hechting was daarom een logische stap. Als draagconsulent kan ik mijn kennis nu delen en anderen helpen. Ik vind het ontzettend leuk om dat te doen en ik vind het heerlijk om te zien hoe kindjes en ouders genieten van het dragen!

Welkom dus bij Dragen in de Betuwe. Ik help je graag met het zoeken van de draagvorm die het beste bij je past. Daarnaast kan ik je leren hoe je je doek of drager gebruikt. Natuurlijk kan ik ook helpen bij het leren van een nieuwe knoop.

Graag tot ziens & heel veel draagplezier!

Marloes