Over mij

In november 2017 begon ons avontuur: Tara werd geboren! Vrijwel meteen ben ik haar gaan dragen en wat bleek dat een uitkomst! Ons mupje was erg graag dichtbij en vond het vanaf het begin heerlijk om in de draagzak te zitten of in de draagdoek geknoopt te worden. Inmiddels is ze al heel wijs en heel nieuwsgierig én grote zus van broertje Luuk (2019) en zusje Olivia (2021). Ook Luuk is veel gedragen en heeft het stokje nu doorgegeven aan Olivia.  

Waar ik begon met een draagzak, ging ik al snel over op een draagdoek. In de loop der tijd heb ik heel wat doeken geprobeerd. Mijn nieuwsgierigheid groeide en groeide en ik wilde me graag verdiepen in ergonomisch verantwoord dragen. De cursus Draagconsulent I van het Instituut voor Hechting was daarom een logische stap. Als draagconsulent kan ik mijn kennis nu delen en anderen helpen. Ik vind het ontzettend leuk om dat te doen en ik vind het heerlijk om te zien hoe kindjes en ouders genieten van het dragen!

In 2020 besloot ik om te proberen zelf een draagdoek te weven. Ik kocht garen en verf en een goedkoop tweedehands weefgetouw. Inmiddels staat er een groot getouw en een tafelgetouw in huis en heb ik naast een draagdoekenstash ook een garen- en verfstash. Mijn weefsels verkoop ik via Etsy.

Dit ben ik dus, bevlogen draagconsulent en enthousiaste weefster. Ik help je graag met het zoeken van de draagvorm die het beste bij je past, met het leren hoe je je doek of drager gebruikt en met het leren van een nieuwe knoop.

Graag tot ziens & heel veel draagplezier!

Marloes