Verhuur

Alle dragers en doeken die je kunt passen zijn ook te huur. 

Wil je:

  • testen in de praktijk hoe dragen bevalt,
  • een specifieke drager of doek uitgebreid proberen,
  • iets extra's meenemen op vakantie,
  • of gewoon even iets anders,


dan is huren een goed idee! 

Prijzen en voorwaarden

Een doek of drager huren kost maar €10 per week. Voor elke dag extra betaal je €1. 

De verzendkosten zijn voor de huurder evenals de risico's bij verzending. Je kiest dus zelf voor aangetekende of gewone verzending. Uitgebreide voorwaarden ontvang je per mail bij het indienen van een huurverzoek.

Hieronder vind je eerst een overzicht van de producten die te huur zijn. Daarna een foto en korte beschrijving van elk product.

Isara The One Diamonda Black

Deze drager is geschikt vanaf newborn (maat 56) tot ... en voor elke persoon die ermee draagt. Je kunt er veel aan verstellen waardoor je optimaal draagcomfort creëert voor zowel je kindje als jezelf. Kan zowel op de buik als rug gedragen worden en de schouderbanden kunnen kruisen. Borg: €75.

Storchenwiege Babycarrier

Dit is een half-buckle drager waarbij je de heupband vastklikt en de schouderbanden knoopt. Hij heel klein afgesteld worden, waardoor zelfs de allerkleinste baby's er mooi inpassen. Kan zowel op de buik als rug gedragen worden en de banden kunnen uiteraard kruisen. Borg: €50.

Babymoon carrier

Deze full-buckle mei-tai heeft een bijzonder kliksysteem waardoor je hem heel comfortable kunt dragen op zowel de buik als de rug. Past het mooist vanaf maat 68 tot en met maat 98. Let op: de carrier die je huurt is oud-roze en niet rood zoals op de foto. Borg: €75.

Hoppediz Nabaca

Deze full-buckle draagzak van Hoppediz komt met verschillende rugpanden waardoor de draagzak meegroeit met je kindje. Op dit moment bestaat de hele set uit de regula waist-belt, normale schouderbanden en een S- en M-rugpaneel. Borg: €75.

Didymos Didyclick Chili

De Didyclick is een half-buckle draagzak met mooie brede schouderbanden. Die kun je uitspreiden over je schouders en ook over je kindje voor extra steun. In deze prachtige kleur niet alleen fijn maar ook mooi. Borg: €75.

Didymos Didygo 

Een onbuhimo model full-buckle draagzak. Een onbuhimo is een draagzak zonder heupband, je draagt dus enkel met schouderbanden. Dat kan bijvoorbeeld heel prettig zijn als je zwanger bent. Let op: je huurt een donkerblauwe Didygo. Borg: €75.

Hoppediz Hop-Tye

De Hopt-Tye is een mei-tai die je volledig knoopt. Je kunt de banden mooi uitspreiden over je schouders wat het draagcomfort verbetert. Borg: €75.

Hoppediz Bondolino

De Bondolino is een mei-tai waarbij je de heupband vastmaakt met klittenband en de schouderbanden knoopt. Makkelijker wordt het niet! Borg: €75.

By-Kai mei tai deluxe

De mei-tai van By-Kai is eenvoudig en veelzijdig. Je knoopt alle banden en hij kan zowel op je rug als op je buik. Borg: €50.

By-Kai rekbare draagdoek

Deze rekbare draagdoek van By-Kay heeft een lekker fel roze kleurtje. Rekbare draagdoeken zijn het fijnst met pasgeboren baby's (voldragen) tot de leeftijd van 6-9 maanden. Borg: €25.

Pure Baby Love rekbare draagdoek

De rekbare draagdoek van Pure Baby Love is een wat dikkere stevige doek. Rekbare draagdoeken zijn het fijnst met pasgeboren baby's (voldragen) tot de leeftijd van 6-9 maanden. Borg: €25.

Tulipe Turquoise La Praire Royal Blue maat 6

De draagdoeken van Tulipe Turquoise zijn heerlijk. Deze easy-care van 100% katoen kun je in de machine wassen en lekker heet strijken. De ene kant is zoals op de foto wit met blauwe bloemen, de andere kant is prachtig blauw met witte bloemen. Borg: €50.

MOM Dark Gull Grey maat 6

MOM is het zusje van Omnifera. Een minimalistisch ontwerp in mooie basic kleuren staat centraal. Gemaakt van 100% katoen, wasmachine- én drogerbestendig, meer easy-care wordt het niet. Borg: €50.

Storchenwiege Leo Duet Roze Grijs maat 6

Deze doek van Storchenwiege heeft een mooi kleurverloop van oudroze naar blauw-grijs. Dun en eenvoudig te knopen, wasmachine bestendig en van 100% katoen. Borg: €50.

Hoppediz Ultra Light grey maat 6

Speciaal ontworpen voor premature en/of dysmature baby's. Deze draagdoek is heel dun en kun je heel precies knopen. Perfect voor de allerkleinsten maar ook heel fijn als gewone doek in bijvoorbeeld de zomer. Van 100% katoen en dus easy-care. Borg: €50.

Tulipe Turquoise Pied-De-Tulipe Towel maat 6

Towels, erg populair de laatste tijd. Ideaal voor op het strand of bij het zwembad. Deze van Tulipe Turquoise is dun, heerlijk zacht en makkelijk te knopen. Borg: €100.

Artipoppe Watersling Turquoise

De watersling van Artipoppe is gemaakt van mesh. De structuur is heel licht, kan veel water opnemen en droogt super snel. Ideaal voor bij maar vooral ook in het water of onder de douche. Borg: €100.

Woven Clouds Triangle Forest Walk

Deze fijne easy-care ringsling is gemaakt van 100% heerlijk zacht katoen. Medium dik en makkelijk aan te spannen. Borg: €25.

Meer info of huren?

Wil je een doek of drager huren of eerst meer informatie, neem dan contact op.